top of page

RESTORATIVE REIKI® TRÄNING

paisaje asiático

RÖRELSE - ANDNING - MEDITATION

Restorative Reiki® träning är utformad för att hjälpa dig som kan behöva extra stöd att hantera fysiska åkommor och vill må bättre. 

Läkningsprocesser sätts igång både på fysisk och psykisk plan när Reiki hjälper dig att frigöra stillastående- och tung energi.

Träningspasset har också en stärkande effekt på din immunförsvaret, bättre sömnkvalitet , förbättring av koncentrationsförmågan och ökad glädje.

Samtidigt kommer ditt sinne och hjärnhalvorna få bättre fokus & balans.

Under hela träningspasset använder vi Hemi-Sync® ljudteknologi ,

utvecklat av The Monroe Institute.  Tack vare dess djup avkopplande ljudfrekvenser, kan du ansluta dig till högre aspekter av dig själv.

Restorative Reiki® träning är uppdelad i tre moment:

* Kroppsövningar

Mjuka stående / sittande kroppsövningar anpassad till personer med rörelsesvårigheter, kronisk smärta, stelhet, problem med balans och andra kropps relaterade symtom.

Genom mjuka och långsamma rörelser tränar vi balans, rörlighet i ben, arm, fötter, händer, nacken, huvud., inre organen. Vi tränar också på de små inre muskler i bäckenbotten och genom olika andningsövningar för vi mer syre till hjärnan och resten av kroppen.

* Reikicirkel

Med långsamma rörelser går vi in i Reikis energiflöde som ökar gång på gång. Den hjälper oss att vibrera i de höga frekvenser av den rena Reiki energin som tillför oss lugn och glädje.  Vi lär oss att återkopplas till Reiki renande energin och att tillsammans öka energiflödet. 

* Meditation

Binaural Reikimeditation hjälper oss att förstärka och behålla den förvärvade Reiki energin. Du får hjälp att sända Reiki till de du älskar och allt levande i världen.

___________________________________________________________________________________

Från början till slut guidas du av en certifierad Reiki shihan / master från Gendai Reiki Network Japan.

Restorative Reiki® träningspass

Längd: 60 min/ tillfälle

Antal deltagare/ grupp: 10 -15 ( 6 - 8 )

Hur ofta: 1 gång/ vecka

​​

Vid köp av 10-kort 1200 kr.

Normal pris: 150 kr.​

bottom of page